kop website 916x250

gambia april 2011 harry 137 kleinHarry Hoogeveen was vanaf de oprichting van Future4all in 2010 een kundig en bevlogen bestuurder. Hij bekleedde er de functies van penningmeester en secretaris, een combinatie die hem goed afging. Je zou kunnen zeggen dat hij met zijn support aan collegabestuursleden zorgde voor doordacht beleid, altijd alles in het afgesproken perspectief wilde zien en zijn collega's regelmatig een spiegel voorhield. 

Bij de afronding van het jaarverslag 2017 hebben Harry en wij enkele gesprekken gevoerd, over ons gezamenlijk verleden, de projecten die we samen hebben opgepakt en gerealiseerd en ook gekeken naar de toekomst van ons werk in Gambia.

Naar aanleiding van die gesprekken heeft Harry geconstateerd dat het voor hem niet langer meer werkbaar is binnen het bestuur en heeft hij zijn bestuurslidmaatschap na zeven jaar helaas opgegeven. Wij respecteren zijn conclusie, alhoewel wij hem gaarne voor ons bestuur hadden willen behouden. Met zijn besluit om uit elkaar te gaan komt een eind aan een periode van meer dan zeven jaar die wij met Harry in de hoogste mogelijke collegialiteit hebben doorgebracht. Zijn vertrek zal nog lange tijd voelbaar zijn.

Ria Kicken en Rob Gulpen