Jaarverslag 2019

Zojuist verscheen ons jaarverslag 2019. Een jaar waar we tevreden op terug kunnen kijken.

De school is gerenoveerd waardoor de vele kinderen van zowel de nursery- als de primaryschool weer beschikken over een gebouw dat er aantrekkelijk uit ziet.Belangrijker is dat het er weer droog en veilig is met een nieuw dak en betegelde vloeren.

Er werden weer veel gezonde baby’s geboren in de kraamkliniek. Dit jaar gelukkig geen moeder- of kindsterfte. De bevolking is  dus echt geholpen met deze kliniek.

De verloskundige kreeg een (tijdelijk) aangepaste woning in afwachting van zijn nieuwe huisje vlakbij de kliniek

Het personeel heeft sinds kort de beschikking over internet waardoor ze de mogelijkheid hebben met collegae elders te overleggen of het een of ander op te zoeken

Rob Gulpen  nam afscheid  van Future4All  . Zijn plaats werd ingenomen door Riek Viehoff die al jaren een trouwe sponsor is van onze activiteiten . We kregen ondersteuning van twee adviseurs Nadine Visker voor medische zaken en Camiel Klein Tuente op ICT gebied.

Het positief resultaat van 2019 wordt aangewend voor de financiering van enkele staande en nieuwe projecten .

We werven op dit moment fondsen voor de bouw van drie personeelswoningen, het renoveren van de kleine medische post en de aanschaf van een ambulance. De eerste donaties daarvoor zijn al binnen. Bijdragen zijn welkom en fiscaal aftrekbaar door overmaking op NL81RABO 0159326141.

Voor het jaarverslag klik hier.